Σετ κτιριου για μπιλιες CUBESLIDER

64 ικανοποιημένοι χρήστες
Μεγάλη ζήτηση!

Το CUBESLIDER είναι ένα διαχρονικό κλασικό παιχνίδι ενσωματωμένο στην τέλεια διδακτική δραστηριότητα STEM!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

165 μέρη (τυχαία χρώματα)
1 x πράσινο μαξιλάρι (16 x 16 cm)
4 μπάλες

Συμβουλή: για μεγαλύτερη κατασκευή, συνιστούμε να αγοράσετε 4 πακέτα.

39,90 26,99

Παραγγείλετε σήμερα, παραλάβετε την Δευτέρα, 26.4.!
Ποσότητα:
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
1x 26,99€/τεμ. 2x 21,59€/τεμ. 3x 18,89€/τεμ.
Αυτή τη στιγμή 8 άτομα κάνουν αναζήτηση αυτού του προϊόντος!

100% ασφαλής αγορά

100% εγγυημένη ποιότητα

Γρήγορη παράδοση

Δυνατότητα πληρωμής μετά την παράδοση επίσης διαθέσιμη

ΕΞΥΠΝΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Το CUBESLIDER είναι ένα διαχρονικό κλασικό παιχνίδι ενσωματωμένο στην τέλεια διδακτική δραστηριότητα STEM! Συνδυάζει τη φανταστική διασκέδαση του κατασκευαστικού παιχνιδιού ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις γνωστικές και κινητικές δεξιότητες!
Αφήστε φαντασία τους να τρέξει ενώ χτίζουν. Δεν επιλέγουν μόνο με τι θα παίξουν, αλλά και πώς να παίξουν και ποια εργαλεία θα χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Δώστε στα παιδιά μια αίσθηση ενδυνάμωσης και ελέγχου της φαντασίας και της εφευρετικότητας τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΕΣ:

 • Διδάξτε διάφορες έννοιες STEM όπως:
  • Κυρτή ράμπα – Όπως ένα τρενάκι, όσο πιο απότομη είναι η κλίση, τόσο πιο γρήγορη είναι η ταχύτητα της μπίλιας!
  • Στρόβιλος – Καθώς η μπίλια περιστρέφεται πριν πέσει μέσα στο χωνί, ρωτήστε το παιδί σας με τι μοιάζει: με ανεμοστρόβιλο ή ρουφήχτρα!
  • Γωνίες – Καθώς η μπάλα στρίβει, γιατί δεν πέφτει έξω; Είναι η ίδια ιδέα γιατί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν πέφτουν έξω στις στροφές!
  • Αίσθηση ιδιοκτησίας – Είναι ο δημιουργός της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ τους! Τίποτα δεν είναι καλύτερο από την αίσθηση του επιτεύγματος βλέποντας την κατασκευή τους από δομικά στοιχεία έως το τελικό αποτέλεσμα.
  • Ένα αναπτυξιακό παιχνίδι που όχι μόνο διδάσκει το παιδί σας για την αναγνώριση σχήματος, αλλά και διευρύνει τη φαντασία του.
  • Το παιχνίδι κατασκευής βοηθά επίσης στη δημιουργία συντονισμού χεριών-ματιών και θετικών κοινωνικών δεξιοτήτων!
  • Πάνω από 165 κομμάτια για άπειρες δυνατότητες και ώρες διασκέδασης χωρίς διακοπή!
  • Ενθαρρύνετε την οικογενειακή σύνδεση – γελάστε, χτίζετε και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού μαζί με τα παιδιά σας. Δημιουργήστε έναν φοβερό δεσμό και ελάτε πιο κοντά τους!
  • Υλικά ασφαλή για παιδιά και φιλικά προς το περιβάλλον εξασφαλίζουν ποιοτική και ατελείωτη διασκέδαση! Κατασκευασμένο από πλαστικό ABS που είναι ανακυκλώσιμο, για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η παράδοση γίνεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ACS. Θα λάβετε ένα SMS ή μια τηλεφωνική κλήση που θα σας ενημερώνει για την παράδοση. Εάν δεν βρίσκεστε στην επιλεγμένη διεύθυνση κατά τη στιγμή της παράδοσης, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο (βάσει συμφωνίας) σε μια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: www.acscourier.net/el/find-an-acs-store. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Αν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσετε τον λόγο για την επιστροφή. Στείλτε το μη κατεστραμμένο προϊόν στην αρχική συσκευασία στη διεύθυνση της HS plus d.o.o. Συμπληρώστε τη φόρμα αξίωσης/αντικατάστασης και επισυνάψετε την στη συσκευασία. Θα επιστρέψουμε την τιμή αγοράς ή θα ανταλλάξουμε το προϊόν σας με ένα άλλο της ίδιας αξίας χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίσουμε 100% την ικανοποίηση και την αφοσίωση των πελατών μας.

Κριτικές: 3
Κέλι
05.04.2021
Ψάχνω πάντα πράγματα για την κόρη μου. Υπάρχουν 3 τρόποι κατασκευής (2 μικρότεροι ή ένας μεγάλος). Χρειάστηκε βοήθεια για τη συναρμολόγηση και ήταν σε θέση να παίξει μόνη της μετά τη συναρμολόγηση. Οι οδηγίες ήταν εύκολο να ακολουθηθούν. Μου αρέσει που ταιριάζει με τα μεγάλα Legos που έχουμε. Θα το απολαύσει για τα επόμενα χρόνια.
Άννα Σουάν
02.04.2021
Είναι ένα πολύ τακτοποιημένο παιχνίδι που έχει προσφέρει ώρες απόλαυσης για τους γιους μου, 11 και 6 ετών. Τα κομμάτια ταιριάζουν πολύ καλά, είναι ανθεκτικά και στέκονται καλά ακόμη και στο χαλί.
Τζάστιν
12.04.2021
Αυτό το παιχνίδι STEM είναι υπέροχο για τα δύο κορίτσια μου. Είναι 2,5 και σχεδόν 4 ετών. Αυτό το παιχνίδι τους έχει δώσει πολλές ώρες παιχνιδιού και διέγερση του μυαλού.
Κριτικές